Musik

PowerDesk visar att jag sorterat 567 mappar so far. Känns så svårt att sortera musik efter genrer. Är det pop eller rock? Ska vi ha en undermapp i Rock som heter Classic Rock så Bob Dylan kan känna sig som hemma? Måste det låta som Sing-Songwriter för att det ska vara det?
GASCH!
Men samtidigt är det nog smidigaste sättet, för att lägga bara i alfabetisk ordning känns så jävla jobbigt. Innan hade jag ju mina veckomappar men det va ju bara smidigt samma vecka, men sen blev det hur rörligt som helst.
bla bla bla.

Veckans intressantaste Skivor:
Alf - Söttsalt
För att det passar bra att ta tillbaka io med [ingenting]'s nyaste skiva (Som är producerad och inspelad av Alf)

Pluxus - Och resan fortsätter här
Jag har inte lyssnat på dom tidigare och desto mer jag hör desto bättre är det, faktiskt fantastiskt mycket bättre :)
Inte lika tjatigt som SMK och dom känns mer experimentella. Blir intressant när man kan lägga vantarna på deras nyaste skiva nu när gladsynthen tydligen dog i Ryssland för dom.

Klaxons - James Ford Sessions
Riktigt bra och spännande :)

Mattias Alkberg BD - Ditt hjärta är en stjärna
Det känns liksom poppigt i rösten, gnällpoppigt, men ändå spår av Eldkvarn i musiken. Sen att det märks att det finns inspiration ifrån Punken gör det bara ännu mer intressant. Här är ditt liv oj vilken bra låt :)
Dom spelar i Borås den 13 December. Helt klart något att gå på trots att det är på Rockborgen.

Koop - Koop Islands
Hör inte alls till denna veckan egentligen men är helt klart värda att nämnas för det är ju så mysigt :) Blandningen mellan Jazz och sköna texter gör att det liksom blir lite pirrigt i magen. Come To Me är ju helt klart en låt som gör sig väl nu till julen med en kopp glögg och russin.
Dom spelar på Söndagen den 3 December på Pustervik. Tråkigt att det är på en Söndag men dom är ju helt klart värda att ses.




Ps.
Julsnaps klar
Julshoppning nästa
Snart är det jul!
Är det bra eller dåligt?

RSS 2.0