The Go! Team

Nu efter andra skivan Proof Of Youth börjar det kännas lite typiskt The Go! Team att på första spåret av ett album verkligen ha en otroligt bra låt. Och ja, att det därefter går lite halvt krokigt känns ändå helt okej eftersom låtarna fortfarande håller en bra standard. Precis samma visa alltså med första spåret Grip Like A Vice som på förra albumets första spår Ladyflash.

The Go! Team - Grip Like A Vice



Mocean Worker

I love it!

Mocean Worker - Shake Ya Boggie




Fujiya & Miyagi och Editors

Fujiya & Miyagi

Fujiya & Miyagi hypade nya skiva Transparent Things har jag senaste tiden försökt att undvika på grund av en felaktig ihopkoppling med ett j-rock/pop/whatever band vid namn miyavi. Ett ganska tragiskt öde egentligen för en så sjukt bra skiva men som tur är har jag intensivt tagit tillbaka den förlorade tiden. Ett måste för alla som tycker om tungt viskande och nyskapande electronica, det skadar inte heller om du tycker om LCD soundsystem eller Hot Chip.

Fujiya & Miyagi - Ankle Injuries



Editors
Till skillnad ifrån tidigare album så har Editors slipats till något mer fylligt och djupt. Visserligen också mer melankoliskt men ibland också väldigt upplyftande speciellt då i låten The Weight Of The World:

Every little piece in your life
Will add up to one
Every little piece in your life
Will mean something to someone

Skivan något att drunkna i då den bjuder på nya upplevelser hela tiden. Ett måste för den som längtar tillbaka till Joy Divison och inte har något alls emot britterna Doves.

Editors - Smokers Outside The Hospital Doors

I can't shake this feeling I've got
My dirty hands, have I been in the wars?
The saddest thing that I'd ever seen
Were smokers outside the hospital doors


RSS 2.0