Justice

Justice - D.A.N.C.E


Hultsfred 07

 

Snart vankas det det Hulsfred och jag kom fram till att det vore kul att skriva lite om vad man borde se om man ska dit. Tyvärr blir det inte Hultsfred det här året för min egen del men jag kan ju få leka med tanken lite och om jag skulle åkt dit så skulle jag satsa på att se följande band:

(Band som jag tidigare nämnt i den här bloggen länkar jag i huvudsak bara inlägg till för att för att inte upprepa mig)

BONDE DO ROLE [BRA]

15 mars

DETEKTIVBYRÅN [S]

9 april

EMIL JENSEN [S]

Har sett han tidigare och det är helt klart sevärt. Ingen spelning man röjer till men han säger mycket tankvärt och det är väldigt mysigt.

Myspace

FLOGGING MOLLY [IRL/US]

Det känns skamligt att jag missade dom på Hulsfred 05, men då hade jag ju heller inte hört dom så det berodde väl på det. Grymt svängigt och svettigt lär det bli under den här konserten, ingenting man får stå still och kolla på.

Flogging Molly - Drunken Lullabies


HAFDÍS HULD [ISL]

Denna mysiga och gulliga isländska släppte förra året ett debutalbum som bör kollas upp för den som tycker om singer-songwriters. Troligtvis en lugn och trevlig upplevelse att se.

Myspace

LAAKSO [S]

18 april

MAIA HIRASAWA [S]

Sockersöt och till och från rätt svängig pop. Om jag skulle se henne så skulle det nog vara bara för att höra debutsingeln And I Found This Boy. Troligtvis om jag känner mig själv rätt så skulle jag nog hellre sitta och smutta på min öl klockan 14.30 på torsdagen än att pallra mig bort till Teaterscenen för att se henne, men planen att se henne skulle jag haft i alla fall.

Maia Hirasawa - And I Found This Boy.

 

NAVID MODIRI & GUDARNA [S]

Helt klart sevärda live. Det som gör Navid Modiri & gudarna lite extra älskvärda är just att man faktiskt inte behöver ha lyssnat på dom alls innan utan det är bara dyka upp på en spelning och ta till sig det direkt för så underhållande är dom live.

Navid Modiri & Gudarna - Min Ofödde Bror

SAHARA HOTNIGHTS [S]
Saraha Hotnights har jag tyckt lite si och så om i perioder. På Roskilde 03 så var dom rätt tråkiga tyckte jag men i och med att nya skivan är så sjukt bra så är dom självklara att se i år.

 

18 april

SHOUT OUT LOUDS [S]

Ett av banden jag helst vill (och ska) se i sommar. Motiveringen är framför allt att skivan Howl Howl Gaff Gaff är så jävla bra, plus då att singeln från årets skiva är våren 2007?s bästa poplåt.

29 april

SLAGSMÅLSKLUBBEN [S]

Smk är alltid underhållande att se live. Mycket möjligt en spelning som lätt missas för slappande i campet med en öl eftersom man redan vet vad man får men har man inte sett dom tidigare bör man definitivt se dom.

9 april

Sen finns det lite andra band som jag skulle tycka va sevärda t.ex. Säkert!, The Concretes och Timbuktu. Men dessa band skulle troligtvis aldrig bli av ändå att man såg. Sistnämnda Timbuktu har jag nog på festivaler planerat att se 4 gånger men missat han varje gång så jag har nästan gett upp den tanken.


RSS 2.0