Battles och Metric

Det är få band just nu som är lika intressanta som just Battles. Att både vara enormt nyskapande och samtidigt göra det lättinlyssnat är få band som lyckas med idag lika bra som Battles gör. I just den här låten så varvar bandet ner i takt dom två sista minuterna på ett väldigt snyggt sätt och sen att videon till bara är så jävla snygg gör ju bara saken ännu bättre (För övrigt samma bolag som producerat filmen This Is England).
Battles - Tonto



Som utlovat ska jag också nämna att nya skivan med Metric faktiskt är (som väntat) helt suverän. Speciellt kul är det att denna platta sneglar rätt mycket åt trip-hop fast ändå lyckas ha kvar en hel del glöd. Rekommenderar speciellt låten Hardwire.
http://www.myspace.com/metricband

Kommentarer
Postat av: Amina

Hej! Om du vill ha en alldelles egen ny gratis digitalkamera, systemkamera eller ipod läs vidare! Nedan finns en länk, kopiera in den i webbläsaren och gör som det står i instruktionerna. Du behöver alltså bara följa tre enkla steg och får inga jobbiga spam mail eller annat. Detta är ett reklamföretags sida som vill synas och det är alltså detta företag som betalar ut din kamera eller ipod. Jättebra och lättsomenplätt!
http://CameraForFree.co.uk/index.php?referral=405127

2007-09-27 @ 21:23:01
URL: http://aminatheresa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0